Dacian Ciolos scrie pe Facebook despre "naivitatea" sa din momentul cand a anuntat anul trecut ca nu va candida la alegerile parlamentare, castigate zdrobitor in cele din urma de PSD. Ciolos spune ca "anul trecut când am spus că nu voi candida nu am crezut că voi trăi din nou momentul în care cei care au câștigat se vor comporta ca vătaful pe moșie... Am fost naiv sa cred acest lucru.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ciolos face un rechizitoriu dur al guvernarii PSD-ALDE si spune ca "Și totuși îndrăznesc să cred că românii nu-și vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care iată, vedem pe zi ce trece că nici măcar nu e reală în urma creșterii taxelor, costurilor la credite, prețului la utilități etc".

Postarea integrala a lui Dacian Ciolos:

Trebuie să recunosc că anul trecut când am spus că nu voi candida - pentru că am promis la începutul mandatului de premier independent să nu o fac - nu am crezut că, după alegeri democratice, voi trăi din nou momentul în care cei care au câștigat se vor comporta ca vătaful pe moșie.

Vor biciui în stânga și în dreapta și nu va scăpa nici economia, nici justiția, nici măcar presa care deranjează credința lor că a guverna înseamnă a stăpâni și nu a servi.

Nu am crezut că în 2017 voi mai trăi să aud că în unele redacții care încă au coloană vertebrală se cere să nu se scrie în termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernământ.

Trebuie să recunosc, am fost naiv să cred acest lucru. Și totuși îndrăznesc să cred că românii nu-și vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care iată, vedem pe zi ce trece că nici măcar nu e reală în urma creșterii taxelor, costurilor la credite, prețului la utilități etc.

Da, îndrăznesc să cred.