Europarlamentarul democrat-liberal Theodor Stolojan afirma, intr-o declaratie de presa, ca nu a avut nicio discutie cu Gabriel Sandu si nici cu o alta persoana despre Microsoft in calitate de consilier prezidential sau de presedinte al Partidului Liberal Democrat.

"In legatura cu referirea la numele meu in denuntul facut de catre domnul Gabriel Sandu, cu privire la Microsoft, din ziua de 28 septembrie 2017, declar ca in perioada cat am fost consilier prezidential (2005-2006) nu am avut niciun memoriu inregistrat in lucru si nicio interventie legata de Microsoft. Deasemenea, in calitate de consilier prezidential, perioada 2005-2006, cat si ulterior, in calitate de presedinte al Partidului Liberal Democrat si Prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal nu am avut nicio discutie cu domnul Gabriel Sandu si nici cu o alta persoana despre Microsoft", a afirmat Stolojan.

Declaratia sa vine dupa denuntul depus in urma cu o zi la DNA de catre fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, in care a acuzat compania Microsoft si pe fostul presedinte Traian Basescu de constituire de grup infrational organizat.

Mai multe aici.