Liviu Dragnea a evitat miercuri sa raspunda criticilor aduse de presedintele Klaus Iohannis PSD cu privire la justitie, insa le-a spus jurnalistilor care il asteptau la declaratii: "Nu vorbesc. A vorbit destul presedintele. Si as a venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti".

Liviu DragneaFoto: Agerpres

UPDATE Raspunsul Palatului Cotroceni: "E o gluma sau este o ironie bazata pe un neadevar? Pentru ca as face asa, un mic comentariu. Daca reprezentarea Romaniei la ONU si intalniri cu lideri de stat, intre care cu presedintele SUA, reprezinta vacanta, atunci chiar nu mai am ce comenta", a declarat purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi.

In momentul in care a fost intrebat despre decizia luata in comisia de buget din Senat de a elimina supraacciza, Dragnea a raspuns: "PSD nu inseamna numai unul (senatorul Eugen Teodorovici, presedintele comisiei de buget, este cel care a votat aceasta masura - n.r.). Mai suntem doi-trei pe aici".

Amintim ca presedintele Klaus Iohannis a facut o vizita in SUA, in cadrul careia a participat la Adunarea Generala ONU, unde a sustinut un discurs, si a avut o intalnire cu romanii din Philadelphia.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca vicepremierul Sevil Shhaideh si ministrul Rovana Plumb ar fi trebuit sa demisioneze, iar varianta a doua era ca PSD sa le retraga sprijinul politic pentru ca persoanele urmarite penal, trimise in judecata sau condamnate nu trebuie sa faca parte din conducerea statului. El a spus ca "este pacat ca PSD nu a inteles nimic" din repetatele sale apeluri pentru intarirea statului de drept si a avertizat ca "aceasta cale nu este cea buna".