Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, vizata de DNA in dosarul Belina, a declarat luni, dupa reuniunea conducerii PSD care a decis sa o sprijine in continuare, ca nu isi da demisia din functie.

Rovana PlumbFoto: Agerpres

Ziaristii au intrebat-o daca are de gand sa isi dea demisia. "Nu, sub nici o forma. Sub nici o forma", a raspuns Sevil Shhaideh, care a sustinut ca toate avizele in cazul hotararii de guvern privind trecerea unei parti din Insula Belina si Bratul Pavel in administrarea Consiliului Judetean Teleorman sunt "conforme cu legea".

Rovana Plumb, vizata si ea de DNA in acelasi dosar, a sustinut ca este nevinovata si ca nu are niciun motiv sa demisioneze.

"Intotdeauna am actionat cu buna credinta in interesul cetatenilor si cu maxima responsabilitate si seriozitate pentru a apara drepturile romanilor. Nu consider ca trebuie sa demisionez atat timp cat totdeauna m-am gandit la Romania. Nu am facut nimic gresit, am respectat legea", a spus si ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, la iesirea de la sediul PSD.

Aceasta a invocat si faptul ca "fondurile europene sunt vitale" pentru Romania si la ministerul pe care il conduce "trebuie sa existe continuitate".

"Este un act normativ deci trebuia prin hotarare de guvern. In mod cert sunt nevinovata", a mai spus Rovana Plumb.