Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a anuntat luni ca va depune plangere pentru denunt calomnios impotriva fostului deputat PNL Marin Anton, sustinand ca declaratiile publice ale celui din urma referitoare la faptul ca l-a agresat sunt "o provocare mizerabila", noteaza News.ro. El a negat si acuzatiile senatorului USR Mihai Gotiu cum ca l-ar fi amenintat intr-o sedinta a Birourilor Permanente Reunite.

Niculae BadalauFoto: Agerpres

"Vreau sa va spun ca exista si denuntul calomnios, pe care cu siguranta il voi face. Nu l-am atins, asta e foarte clar. Detest violenta si consider ca, pur si simplu, este o provocare mizerabila. Am trecut pe langa el, mi-a adresat cateva cuvinte urate la care i-am raspuns (...) Haideti sa asteptam certificatul medico-legal si sa urmarim, pentru ca a doua zi eu l-am vazut pe un post de televiziune si dansul nu avea nimic, era chiar foarte vesel", a declarat Niculae Badalau.

El a negat si acuzatiile senatorului USR Mihai Gotiu cum ca l-ar fi amenintat intr-o sedinta a Birourilor Permanente Reunite.

"Am vazut ca si domnul Gotiu s-a trezit. Eu nu am auzit ca l-as fi amenintat vreodata. Eu nu am auzit pana acum lucrul acesta, daca o sa-mi permita, de la zece metri, daca eu l-am amenintat vreodata (...) Cred ca este o politica a unora de a decredibiliza liderii PSD pe tot felul de tiganeli. Cred ca schimbul politic trebuie sa fie pe idei, trebuie sa fie pe guvernare. Pentru asta ne-au trimis oamenii aici, nu sa spunem de mama si de altceva", a mai spus Badalau.