Partidul National Liberal cere Partidului Social Democrat sa-l excluda de Nicolae Badalau din formatiune si afirma ca autoritatile au confirmat faptul ca acesta l-a agresat pe liderul PNL Giurgiu, Marin Anton.

"Observam ca in PSD agresivitatea a devenit o obisnuinta, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernamant sanctionarea lui Nicolae Badalau, presedinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic sa agreseze fizic o alta persoana. Daca zilele trecute fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit randul unui alt politician tot din zona Opozitie, dar din PNL.

Facem precizarea ca deja autoritatile au confirmat ca Nicolae Badalau l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

PNL considera ca total neacceptabila atitudinea lui Nicolae Badalau si constata, din nefericire, ca singurul argument al actualei guvernari este apelul la forta. Pumnul, in realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD sa nu evite luare unei decizii de sanctionare a lui Nicoale Badalau, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce Romania si care se vrea responsabil. Solicitam PSD delimitarea publica fata de acest comportament agresiv!

Suntem nevoiti - in aceste zile triste pentru noi - sa ne afirmam punctul de vedere, dar adevarul trebuie intotdeauna spus", spun liberalii intr-un comunicat de presa.

Presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, sustine ca presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, l-a jignit, l-a amenintat si l-a lovit in timp ce erau la o nunta. Liberalul a depus plangere la Politie si a fost la IML pentru certificat medico-legal, dosarul urmand sa fie trimis la Parchetul General. Badalau a negat incidentul si a spus ca doar au avut un schimb de replici.