"Până în momentul de față, dl. Mirel Palada nu a încasat nicio sumă de bani de la Primăria Municipiului București sau de la vreo structură subordonată a acesteia, nici în nume personal și nici prin intermediul vreunei companii la care este acționar sau administrator", transmite Primaria condusa de Gabriela Firea intr-un comunciat, dupa ce USR a anuntat ca firma lui Palada ar fi primit prin incredintare directa un contract de de 108.000 lei prin incredintare directa.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primaria nu a negat in comunicat atribuirea contractului catre firma Sociopol.

Reamintim ca senatorul Mihai Gotiu (USR) il acuza pe Mirel Palada ca l-a lovit in pauza de publicitate a unei emisiuni de miercuri seara de la B1 TV.

"Firma domnului Mirel Palada - pentru ca PSD se va disocia, va spune ca nu are nicio legatura cu el - tocmai a primit de la doamna Gabriela Firea, de la Primaria Capitalei, o incredintare direct de 108.000 lei in aceste zile. O sa monitorizam acest contract sa vedem daca indeplineste conditiile legale", a declarat joi purtatorul de cuvant al USR, deputatul Dan Barna.

Barna se refera la un contract incredintat de Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti catre firma Sociopol in data de 7 iunie 2017, pentru "servicii de cercetare sociologica, respectiv de realizare a unui sondaj de opinie in mediul urban, pe un esantion de 2400 de persoane."

Primaria Bucuresti mai spune in comunciatul citat ca "toți membrii juriului concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ pentru București, inclusiv dl. Mirel Palada, au prestat această activitate pro-bono și nu au avut niciun fel de beneficii materiale, directe sau indirecte".

"Este regretabil că un incident petrecut într-un studio de televiziune, care nu are absolut nicio legătură cu Primăria Capitalei sau cu Primarul General, este folosit de adversarii politici ai actualei administrații ca pretext pentru o tentativă jenantă de a obține capital", mai arata comunicatul Primariei.