Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat, joi dimineata, ca isi scoate certificat medical de la Institutul de Medicina Legala si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada pentru agresiune fizica, chiar si daca acesta isi va cere scuze. Gotiu spune ca a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Scene incredibile in timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin! Dupa ce in timpul primei parti a emisiunii s-au contract puternic, in pauza publicitara, Mirel Palada, fost purtator de cuvant al guvernului Ponta, l-a batut pe senatorul USR Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnul in zona fetei. Nadia Ciurlin a anuntat incidentul dupa revenirea in direct si emisiunea a continuat fara prezenta celor doi", a scris B1 Tv miercuri seara, pe site-ul postului tv.

"Din pacate, pe pauza publicitara s-au intamplat un eveniment extrem de neplacut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Gotiu. Ne pare rau foarte rau pentru acest eveniment, din pacate au trebuit sa paraseasca amandoi platoul", a anuntat Nadia Ciurlin, in timpul emisiunii.