Deputatul PNL Florin Roman spune ca va intra, de luni, in greva foamei si va sta in fata biroului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pana la deblocarea finantarii Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Acesta a facut si o cerere pentru a amplasa un cort in Parlament, insa nu a primit niciun raspuns.

Florin RomanFoto: cdep.ro

UPDATE Conducerea Camerei Deputatilor nu i-a aprobat solicitarea, ci l-a trimis sa se instaleze in fata salii grupului parlamentar PNL. Secretariatul general al Camerei a anuntat ca a notificat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Directia de Sanatate Publica, pentru a il proteja pe Roman in demersul sau.

Florin Roman a facut o cerere pentru amplasarea unui cort in fata biroului lui Liviu Dragnea, insa sustine ca va sta pe holul Parlamentului, indiferent daca primeste sau nu autorizatie sa isi puna cortul.

“Am depus solicitarea la 1 septembrie, nu am primit raspuns. Indiferent de raspuns, imi voi duce demersul pana la capat, chiar daca nu imi voi amplasa cortul, voi sta pe un scaun in fata biroului”, a spus deputatul PNL, care a promis ca va face si greva foamei.

“Luni, la ora 9.00, daca nu apare niciun semn clar de finantare a monumentului Unirii de la Alba Iulia”, voi intra sub aceasta forma de protest extrem” a subliniat liberalul care s-a mai facut remarcat in trecutprin faptul ca a pus muzica patriotica in Comisia juridica, pentru a-si descuraja colegii sa voteze un proiect privind folosirea limbilor minoritatilor in primarii si institutiile subordonate.

Vezi mai jos solicitarea depusa de Roman la biroul permanent al Camerei Deputatilor: