Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit sa comenteze deocamdata lansarea de catre Victor Ponta a unui nou proiect politic, spunand ca nu vrea sa-i tulbure aceasta initiativa si nu crede ca vor exista parlamentari social-democrati care sa-l urmeze pe fostul premier si presedinte.

Dragnea a fost intrebat, sambata seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ce parere are despre anuntul lui Victor Ponta de a lansa un nou proiect politic.

"Nu vreau sa comentez acum, sincer, dar asta nu inseamna ca nu o sa comentez. Nici nu vreau sa-i tulbur lansarea noului proiect politic", a spus Dragnea.

Intrebat daca vor fi parlamentari social-democrati care se vor alatura lui Victor Ponta, liderul PSD a raspuns: "Se pare ca nu, din ce am inteles eu. Acuma nu stiu cati o sa ne regasim maine acolo".

Fostul lider PSD Victor Ponta anunta duminica un nou proiect politic alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro Romania, la al carui sediu este programata de altfel si conferinta de presa.

"E momentul! Maine alaturi de Daniel si Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro Romania". E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine - intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta "Mlastina" care ne conduce acum!", a scris Ponta sambata pe Facebook.