Gelu Stefan Diaconu, fostul sef al ANAF, a reactionat pe Facebook la scurt timp dupa ce Liviu Dragnea a negat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, orice legatura cu Tel Drum, afirmand ca el avea deja bani atunci cand a intrat in politica: "Doar atat va zic: e cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!", a comentat Gelu Diaconu pe Facebook.

Gelu DiaconuFoto: AGERPRES

Liderul PSD a negat orice legatura cu Tel Drum: "Din 2004 se tot vorbeste despre asta, articole, controale, anchete. Nu au gasit nicio legatura, pentru ca nu au ce sa gaseasca, cum e si cu hotelul pe care l-as avea in Brazilia", a sustinut Dragnea.

El a adaugat ca "Eu cu cei care conduc Tel Drum am vorbit cu multi ani inainte, cand eram la CJ. Facea o lucrare si nu imi placea."

"Daca eram actionar la Tel Drum, munceam acolo, nu aveam functie politica. Eu am intrat in politica cu bani. In '90 am facut prima asociatie privata din Romania, in '97 aveam un complex hotelier (¬) trei restaurante", a adaugat Dragnea.

El a negat si ca ar avea afaceri in Brazilia: "N-am bani nici in Brazilia, nici in alta tara, relatia mea este de turism".