Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu crede intr-o reconciliere intre el si Liviu Dragnea dupa modelul fostului premier Sorin Grindeanu, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intrebat cum comenteaza faptul ca fostul premier Sorin Grindeanu s-a intalnit cu liderul PSD Liviu Dragnea, primarul Mihai Chirica a raspuns ca nu a discutat in ultima perioada cu Grindeanu despre posibila sa revenire pe scena politica, mentionand in schimb ca "o revenire in politica i se poate intampla oricui".

"Prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatica si politica a oricarui om si a oricarei structuri politice. Daca a facut-o si ii este bine, il felicit", a raspuns primarul Iasiului.

In ceea ce-l priveste, Chirica a exclus o astfel de reconciliere cu Dragnea.

"Intre mine si domnul Dragnea nu e posibila o reconciliere dupa modelul Grindeanu. Nu vreau sa fiu ambasador la Chisinau. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoana, indiferent daca este rege sau sclav", a declarat Mihai Chirica.

Intrebat fiind daca totusi intentioneaza sa candideze la o functie in conducerea PSD Iasi, Chirica a evitat sa ofere un raspuns concret, dar a adaugat ca "nu totul in viata se face cu bataie".