"Nu exista dovada mai clara de incompetenta a actualei administratii a Capitalei decat ratarea licitatiei pentru achizitionarea a 400 de autobuze din cauza unui viciu de procedura. Ca cetatean, cand auzi ca aparatul administrativ rateaza o licitatie importanta din cauza ca nu defineste corect termenul de depunere a ofertelor si incurca data de 16 cu cea de 14 august, nu poti decat sa te gandesti ca daca prostia ar durea, administratia Firea ar fi in dureri perpetue", a declarat presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, intr-un comunicat.

Cristian BusoiFoto: Facebook - Cristian Busoi

Busoi a mai declarat ca explicatia oficiala, "precum ca instructiunile de elaborare a anuntului nu sunt clar explicate in manualul de utilizare al SEAP- este penibila".

Reamintim ca licitatia Primariei Bucuresti pentru 400 de autobuze noi a fost anulata automat de Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) in urma a ceea ce Primaria a denumit "un viciu tehnic". Ca urmare a acestei anulari, licitatia va fi reluata, luna octombrie fiind anuntata ca dead-line pentru deciderea castigatorilor.