Presedintele PMP, Traian Basescu, a inventariat,marti, pe Facebook, masurile luate in timpul guvernarii PSD care nu sunt mentionate in programul de guvernare cu care social-democratii au castigat alegerile, intrebandu-l pe Liviu Dragnea daca aceste masuri sunt semne ale unei crize economice sau ale faptului ca ''duduie economia'', potrivit news.ro.

''Dragnea, ce zici, mai...Taiere pensii; taiere indemnizatii pentru cresterea copilului; toate darile la stat trecute pe seama angajatului; crestere exploziva a preturilor la energie electrica si gaze; reintroducere acciza suplimentara la combustibil'', mentioneaza Traian Basescu.

El ii reproseaza liderului PSD ca niciuna dintre aceste masuri nu era mentionata in programul de guvernare.

''Mai Dragnea,... unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare cu care ai pacalit 3 milioane de romani, care au votat programul PSD?Este cumva criza economica, sau ''duduie economiaìì? Concluzie: Mai Dragnea, 'iesi afara''!

Traian Basescu a avut si luni o postare foarte dura la adresa presedintelui PSD pe care l-a numit ''tepar de Teleorman'' deoarece a convocat sesiunea extraordinara pentru aprobarea ordonantelor de urgenta care ''vor face pulbere programul de guvernare cu care Dragnea a inselat un popor intreg'' si ca, din lasitate, i-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor pe durata sesiunii ''lacheului'' Florin Iordache.