Secretarul general al guvernului, Ilie Bolojan, sustine ca nu va candida la primaria municipiului Oradea, informatia fiind un zvon ale carui surse nu le cunoaste. " Nu are niciun suport, ce se discuta in anumite cercuri este alta problema. Nu mi s-a propus si nu stiu ce socoteli isi fac altii", a declarat Ilie Bolojan pentru HotNews.ro

Ile Bolojan spune ca informatia a plecat de la vizita pe care a facut-o la sfirsitul saptaminii la Oradea, unde a fost presat de jurnalisti cu intrebari despre potentiala sa candidatura la primaria municipiului. " Ce era sa spun, ca nu voi candida niciodata? Nu am luat o asemenea decizie", a afirmat Bolojan. Secretarul general sustine ca

" altii pot sa-si faca socoteli pe aceasta chestiune", dar ca el nu stie nimic si nici nu a discutat la nivelul PNL acest lucru.

Surse citate de NewsIn afirma ca Bolojan se va retrage din functie la inceputul lunii martie, deoarece doreste sa candideze pentru primaria municipiului Oradea. Mai mult, spun sursele, secretarul general si-ar fi exprimat aceasta dorinta inca din luna decembrie.

Desi Bolojan nu neaga ferm ca nu va candida, a lasat sa se inteleaga pentru HotNews. ro ca nu mai este foarte iubit in partidul al carui membru a fost pina in 2005. " Nu am foarte multi prieteni printre clientii RAPPS", a spus Bolojan.

Printe acesti "clienti" se numara si o serie de actuali si fosti demnitarii PNL si PSD.