Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea face o noua vizita in Israel, dupa cea din martie, de marti pana joi, 13 iulie, la invitatia presedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein. Alaturi de liderul PSD vor mai merge cinci deputati si un senator, intre care si deputatii PSD Georgian Pop (membru in comisia de aparare) si Dorel Caprar (membru in comisia de control SIE) si deputatul ALDE Marian Cucsa (vicepresedinte al comisie de control SRI).

Actiunea vine ca o continuare a discutiilor avute intre presedintele Camerei Deputatilor si Knesset-ului in luna martie a acestui an, referitoare la demararea unui format de cooperare de tipul "Parliament to Parliament (P2P)" se arata in comunicatul transmis presei.

Pe durata vizitei, delegatia parlamentara romana va avea intrevederi cu domnul Yuli-Yoel Edelstein, presedintele Knesset-ului, si cu alti inalti demnitari israelieni. In program sunt incluse mai multe sesiuni de lucru la nivelul comisiilor parlamentare, precum si o vizita la muzeul memorial Yad Vashem, se precizeaza in comunicat.

Din delegatia condusa de presedintele Camerei Deputatilor, domnul Liviu Dragnea, fac parte secretarul Camerei Deputatilor, domnul deputat Georgian Pop (Grup PSD), membru al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, domnul deputat Dorel Gheorghe Caprar (Grup PSD), vicepresedintele Comisiei pentru politica externa, doamna deputat Natalia Intotero (Grup PSD), vicepresedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, domnul deputat Marian-Gheorghe Cucsa (Grup ALDE), chestorul Senatului, doamna Doina-Elena Fedorovici (Grup PSD), si reprezentantul minoritatii evreiesti in Parlamentul Romaniei, vicepresedinte al Grupului Parlamentar de prietenie cu Statul Israel, domnul deputat Silviu Vexler.