Premierul Mihai Tudose pleaca luni la Bruxelles, alaturi de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, pentru a se intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care si si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Mihai TudoseFoto: Agerpres

Mihai Tudose este la prima sa vizita la Bruxelles in calitate de premier, iar, potrivit ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, va fi transmis mesajul ca Romania si Guvernul vor respecta "toate angajamentele asumate anterior" si vor sa aiba "o colaborare foarte buna cu partenerii europeni".

"(Premierul Tudose, n.r.) Va avea o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, domnul Juncker (...) Va avea intalniri cu toti oficialii importanti la nivelul institutiilor europene - presedintele Consiliului, presedintele Parlamentului European si, probabil, si cu o parte din comisari. Evident, ne vom intalni cu doamna comisar Corina Cretu si domnul Timmermans", a anuntat Negrescu, intr-o conferinta de presa, sambata, la Alba-Iulia, potrivit Agerpres.