Deputatul PSD Liviu Plesoianu, membru in comisia de ancheta parlamentara privind alegerile din 2009, anunta pe pagina sa de Facebook, in doua randuri, ca va merge miercuri dimineata in fata sediului DNA, despre care spune ca este "templul Anticoruptiei", unde "sălășluiește divinitatea sa".

HotNews.roFoto: Hotnews

Cele doua mesaje postate de Plesoianu, cunoscut critic al procurorului-sef al DNA Laura Codruta Kovesi:

"NU se mai poate trăi așa în această țară! Eu NU mai accept! Ca atare, mâine dimineață (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în "spațiul meu privat" din fața Sediului DNA din Str. Știrbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8.00, îmi voi petrece "timpul meu liber" în fața Templului Anticorupției, unde sălășluiește DIVINITATEA SA. Mă va bucura prezența oricărui CETĂȚEAN care va alege același "spațiu privat" și același interval de "timp liber". După cum mă va bucura și propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta.

"Noi suntem DNA și nu ne lăsăm!" - Foarte bine! Și eu sunt PARLAMENTAR AL ROMÂNIEI. ...ȘI NU MĂ LAS!

...Fie să FIM!"

***

"Miercuri (în "timpul meu liber"), mă voi afla în fața locului de muncă al doamnei KOVESI ("în spațiul meu privat"). DIVINITATEA SA a refuzat de două ori invitația Comisiei de Anchetă. ...Nu-i nimic. Vine un membru al Comisiei la doamna KOVESI!

...Cum era vorba aia? "Noi suntem DNA și nu ne lăsăm..."? - Perfect! Am și eu, atunci, un mesaj: SUNT PARLAMENTAR AL ROMÂNIEI! ...ȘI NU MĂ LAS!"

Plesoianu este unul dintre politicienii cei mai citati de catre agentia oficiala a Kremlinului, Sputnik.