Deputatul PSD de Timis Adrian Pau este inca un sustinator al lui Sorin Grindeanu, din organizatia pe care acesta o conducea inainte de a fi exclus, acesta declarand luni ca nu va vota motiunea de cenzura intrucat Grindeanu este prietenul lui.

Adrian Radu PauFoto: cdep.ro

"Miercuri o sa fac exact ce a decis organizatia PSD Timis si o sa-l sustin pe Sorin Grindeanu. Nu voi vota motiunea" a declarat Pau.

"Sorin Grindeanu este prietenul meu. Liviu Dragnea este seful meu", a mai spus Pau, intrebat de ce l-a ales pe Grindeanu si nu pe Dragnea.

Intrebat daca nu ii este teama de excludere, Pau a raspuns: "Pana la urma eu cred ca in a vota sau a nu vota motiunea nu exista o conditie de excludere. Daca asa va decide conducerea partidului si ne va exclude, vom vedea ce vom face mai departe. Organizatia PSD Timis ne va sustine, ne vom inscrie inapoi in organizatie, ei o sa ne dea afara, noi o sa ne inscriem. Asta este".

"Organizatia PSD Timis fara cateva persoane singulare, il sustine pe Sorin Grindeanu", a mai spus Adrian Pau.

Deputatul PSD de Timis Alfred Simonis a declarat ca cinci dintre cei sase parlamentari de Timis nu vor vota motiunea de cenzura.