Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca nu a avut discutii cu liderul PMP, Traian Basescu, dar seful PSD s-ar putea sa fi avut. Totodata, in ce priveste o eventuala intalnire cu UDMR, premierul a spus ca, daca ar fi avut, ar fi anuntat.

Sorin GrindeanuFoto: Agerpres

Grindeanu a fost intrebat la finalul reuniunii judete a PSD Timis daca a avut discutii cu UDMR, legate de motiunea de cenzura.

"Chestiunile legate de motiunea de cenzura, intelegeri, nu se pot face cu usile inchise. Orice intalnire pe care o voi avea, cu acordul celor cu care ma intalnesc, o voi face publica", a raspus Grindeanu.

Totodata, intrebat daca a discutat cu liderul PMP, Traian Basescu, Sorin Grindeanu a afirmat: "Eu, nu, dar inca presedintele Liviu Dragnea s-ar putea sa da. Dar, de fapt, ii leaga o istorie comuna in PD".

Acesta a mai spus ca a vorbit si cu parlamentari PSD.

Nu in ultimul rand, premierul a spus vrea sa vada cum PSD va depune motiune impotriva propriului guvern.

"Votul trebuie sa fie secret. O sa vedeti miercuri cum lucrurile se vor desfasura intr-un mod incredibil. Deocamdata, vreau sa vad cum PSD depune motiune impotriva Guvernului PSD si in aceasta situatie am ajuns din cauza managementului lui Liviu Dragnea", a mai declarat premierul.

Parlamentarii au fost convocati la sedinta duminica, decisa de social-democrati pentru citirea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. Socia-l-democratii au fost chemati prin SMS si anuntati de liderii de grup ca prezenta este "obligatorie".