Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, i-a avertizat, sambata in cadrul Congresului national, pe colegii sai ca stie foarte bine ce membri de partid fac blat cu PSD, pentru functii si avantaje personale, iar orice negociere de culise ar trebui sa inceteze, daca nu vor sa ramana in "spate". Totodata, Orban i-a indemnat pe liberali sa sustina alegeri anticipate si sa faca opozitie pe toate fronturile pentru a putea ajunge la guvernare.

Ludovic Orban, interviu la HotNews.roFoto: Captura video

„Niciun blat cu PSD. Să fie clar, cunosc bine acest partid, ştiu foarte bine cine face blat cu PSD. Le spun de acum să înceteze orice negociere de culise, să înceteze orice joc pe sub masă, să nu mai încerce să vândă interesele PNL pentru funcţii sau pentru avantaje personale, sau pentru afaceri făcute cu PSD. Cine vrea să lupte alături de noi îl aşteptăm, cine nu vrea să lupte o să rămână mai în spate”, a subliniat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Acesta a spus ca isi doreste ca liberalii sa ajunga la guvernare prin votul romanilor, motiv pentru care si-a indemnat colegii sa sustina solutia alegerilor anticipate.

"Imi doresc ca PNL să ajungă la guvernare, dar nu printr-un nou USL sau cu oameni care niciodată nu vor aplica politicile noastre şi pe care nu ne putem bizui niciodată. Îmi doresc să ajungem la putere prin votul oamenilor. Dacă e să susţinem ceva, dragii mei. Să susţinem anticipate, să facem opoziţie pe toate fronturile, la baionetă, luptă om la om cu cei care azi îşi bat joc de România”, a declarat Ludovic Orban de la tribuna congresului PNL.

El a spus că în echipa sa sunt oameni care au bătut PSD în întreaga lor carieră politică şi care îşi doresc cu adevărat ca PNL să ajungă cea mai importantă forţă poltică.

”Am chemat oameni cu performanţe, oameni care au înregistrat victorii, oameni care au bătut PSD în întreaga lor carieră politică, am chemat alături de mine oameni care doresc cu adevărat să readucă PNL pe locul pe care îl merită şi anume acela de cea mai importantă forţă politică din România”, a mai spus Orban în faţa congresului.