Cristian Busoi a declarat, sambata, la Congresul PNL, in discursul de candidat la presedintia partidului, ca liberalii nu vor reusi sa aduca voturi noi catre PNL "cantand refrenul anticoruptiei", pentru ca oamenii asteapta masuri pentru cresterea veniturilor si viziune guvernamentala, relateaza News.ro. Totodata, acesta a subliniat ca trebuie clarificate incompatibilitatile uneori absurde ale alesilor locali.

Cristian BusoiuFoto: Hotnews

"Doar cantand refrenul anticoruptiei nu vom reusi sa aducem voturi noi catre PNL, pentru ca oamenii asteapta de la PNL, in primul rand, o viziune despre economie si despre guvernarea acestei tari. Trebuie sa continuam sa sustinem niste principii, dar lupta anticoruptie o face Justitia, iar partidele vorbesc despre guvernare. PNL trebuie sa fie asociat cu cateva masuri clare despre viitorul Romaniei. Trebuie sa fie partidul care da solutii pentru cresterea veniturilor romanilor, si din mediul privat, si din mediul bugetar. Trebuie sa fim partenerul mediului privat, al intreprinzatorilor mici si mijlocii, al oamenilor care sunt dinamici, care produc plus valoare", a declarat Cristian Busoi.

El a vorbit, de la tribuna congresului PNL, si despre clarificarea incompatibilitatilor cu care se confrunta alesii locali.

"Imi asum sa sustinem primarii si alesii locali din PNL, sa vorbim mai clar despre venituri decente pentru primari, despre pensii decente, nu privilegiate, dar nici ridicole pentru primari, viceprimari si alesii locali. Sa vorbim mai clar despre incompatibilitatile uneori absurde si foarte incalcite care trebuie clarificate", a mai spus el.

Cristian Busoi a sustinut ca PNL trebuie sa intareasca parteneriatul cu presedintele Klaus Iohannis, ale carui proiecte sa le sustina cu mai multa energie.