Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri ca toti ministrii din cabinetul lui Sorin Grindeanu, inclusiv premierul, si-au depus demisiile in alb in momentul in care si-au primit mandatul, dar ca el nu o sa le foloseasca. Dragnea a spus ca duminica seara ar trebui sa fie gata raportul de evaluare pe programul de guvernare, iar saptamana viitoare sa poarte discutii cu ministrii si cu cei din Comitetul Executiv National.

Liviu DragneaFoto: Captura Antena 3

"Toti ministrii si-au depus demisiile in alb atunci cand si-au primit mandatele. Nici nu stiu unde sunt depozitate aceste demisii in alb, ei au facut gestul asta, dar eu nu le folosesc pentru ca nu cred ca asta e o procedura corecta. Adica nu ma duc si le iau din sertar si le pun data. Eu nu procedez asa. Am mai avut un caz de genul asta si nu..." a spus Dragnea,a spus Dragnea, raspunzand unei intrebari in acest sens.

"Nu este evaluarea ministrilor este evaluarea programului de guvernare. Duminica seara sper ca va fi gata acest raport, este un raport amplu, iar luni, marti, miercuri vom discuta si cu ministrii", a precizat Dragnea.

Ulterior va avea loc o sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, a mai spus el.