Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti, cu referire la criticile sale recente la adresa Guvernului Grindeanu, ca "Nu am facut decat sa exprim public relatiile pe care le avem, noi alesii locali, cu Guvernul. Nu mi-am permis sa tac, sa ascund relatiile pe care le avem." Gabriela Firea a adaugat ca "Este firesc ca un Guvern politic sa fie supus unei evaluari de catre presedintii partidelor din coalitie. Am castigat pe un program de guvernare care trebuie respectat ad literam. Nu oamenii din Guvern raspun, ci noi ca partid."

HotNews.roFoto: Hotnews

Declaratiile Gabrielei Firea:

Nu stiu de ce e aceasta situatia mai tensionata in mass media.

Domnul Liviu Dragnea m-a propus sa candidez pentru functia de primar al Capitalei si a sustinut proiectele pentru bucuresteni.

Nu am facut decat sa exprim public relatiile pe care le avem, noi cei din primarii, cu Guvernul. Nu mi-am permis sa tac, sa ascund relatiile pe care noi, alesii locali, le avem cu Guvernul.

Intotdeauna au fost masuri guvernamentale pe masuri sistemice, dar am solicitat si sprijinul pentru probleme din educatie, sanatate.

Din nenefricire, unii dintre reprezentantii Guvernului nu inteleg ca romanii sa fie tratati cu respect.

Este firesc ca un Guvern politic sa fie supus unei evaluari de catre presedintii partidelor din coalitie. Am castigat pe un program de guvernare care trebuie respectat ad literam. Nu oamenii din Guvern raspund, ci noi ca partid.