Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca l-a invitat, duminica, pe fostul social-democrat Valeriu Zgonea sa participe alaturi de el la finala SuperLigii CEC Bank la rugby deoarece a dorit sa mai discute cu el si sa vada daca il poate ajuta cu ceva, in conditiile in care acesta "nu munceste nicaieri", relateaza News.ro.

Liviu DragneaFoto: Agerpres

"L-am invitat eu, personal. Da. Am vrut sa vorbesc cu el si o sa mai vorbesc cu el in seara asta. Vreau sa vad ce face si daca-l pot ajuta cu ceva. Stiu ca nu munceste nicaieri. Nu e niciun plan, doar sa vorbesc cu el", a afirmat Liviu Dragnea, intrebat despre prezenta lui Valeriu Zgonea la meciul de rugby.

Premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au asistat, duminica, la finala SuperLigii la rugby. Langa Dragnea a stat si Valeriu Zgonea.

"Asa cum am promis, am participat la finala SuperLigii la Rugby dintre Stiinta Baia Mare si Timisoara Saracens. Un meci pe cinste, care a aratat calitatea rugbyului romanesc! Felicitari castigatorilor! Dar raman suporterul echipei din Baia Mare", a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.