Teiu Paunescu a fost numit, marti, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu, in postul de secretar de stat la Ministerul Muncii. El il inlocuieste pe Cristian Cosmin, demis tot in cursul zilei de marti, potrivit news.ro.

Teiu Paunescu a fost senator de Olt in legislatura 2012-2016, fiind ales cu sustinerea PP-DD. In 2014, a trecut la UNPR, parasind si acest partid in favoarea ALDE. In 2016 a candidat pentru un nou mandat de senator, din partea ALDE, insa fara succes.

Paunescu il inlocuieste pe Cristian Cosmin, demis marti de premier. Acesta face parte dintr-un lot de trei secretari de stat eliberati din functii de catre Grindeanu, toti trei din ALDE si cunoscuti ca apropiati ai fostului copresedintele Daniel Constantin.

Vicentiu-Mircea Irimie a fost demis din postul de secretar de stat in Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, in care a fost numit pe 3 martie, iar al treilea secretar de stat demis este Catalin Olteanu, care a activat pana acum la Ministerul Finantelor Publice. Si acesta provine din randurile fostului Partid Conservator.