Liberalul Dragomir Tomaseschi, membru in Biroul Permanent National al PNL, a anuntat ca va cere in urmatoarea reuniune a conducerii partidului excluderea Alinei Gorghiu din PNL, considerand ca aceasta si-a premeditat, miercuri, absenta de la lucrarile Comisiei Juridice a Senatului, potrivit news.ro.

Dragomir Tomaseschi a declarat, joi seara, pentru News.ro ca absenta Alinei Gorghiu din sedinta Comisiei Juridice a Senatului nu poate fi tolerata in interiorul partidului, intrucat la reuniunea respectiva s-a votat un subiect important, precum gratierea pedepselor pentru fapte de coruptie.

"Ca membru in Biroul Permanent National PNL voi cere excluderea din partid a senatoarei Alina Gorghiu pentru lipsa ei din Comisia Juridic[ a Senatului. Cred ca a fugit intrucat isi sprijina prietenii din PSD si ALDE. Sunt sigur ca a fost un act premeditat", a spus Dragomir Tomaseschi.

Liberalul afirma ca este enervat de faptul ca reprezentantii partidului sau una spun si alta fac si ca nu asa se bate un partid de opozitie cu PSD.

"E inadmisibil ce s-a intamplat. Daca pleci din comisie, anunti liderul de grup, ca sa te inlocuiasca cineva. Nu mai putem continua asa, ne facem de ras si nu suntem credibili", a mai spus Dragomir Tomaseschi.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, la Timisoara, ca nu are relevanta faptul ca miercuri a iesit la un moment dat din Comisia juridica, intrucat votul ar fi fost oricum in favoarea PSD si a sustinut ca strategia liberalilor a functionat in final.