Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, unul dintre cei doi candidati la sefia PNL alaturi de Ludovic Orban, ii riposteaza presedintelui interimar al formatiunii, Raluca Turcan, spunand ca a constatat ca PNL nu e deloc praf, ca incearca unii sa il faca asa prin alegeri la "masa verde", potrivit news.ro.

'Am fost si eu prin organizatiile PNL si am constatat ca PNL nu e deloc praf, are inca structuri puternice, dar se straduiesc unii sa-l faca praf prin alegeri la ￯masa verde￯, operatiuni jucause si buclucase cu baza de date MyPNL si toate astea in timp ce-si pun pe Facebook cuvinte frumoase ticluite de consultanti fancy", a scris Catalin Predoiu joi seara pe Facebook.

Prim-vicepresedintele PNL mai spune ca in timp ce liberalii se cearta din cauza alegerilor interne, tara este facuta "praf" de catre Dragnea.

"In timpul asta, PSD face praf tara cu biciul Ayatolahului Dragnea, impletit din doua funii: devalizarea finantelor publice si bramburirea statului, doar, doar se amana momentul adevarului judiciar. Sunt multe de reparat si de facut dupa 17 iunie!", a mai adaugat el.

Postarea lui Catalin Predoiu vine la aproape o saptamana de la declaratiile Ralucai Turcan, care a spus ca partidul pe care il conduce nu "ar fi fost mai breaz" la guvernare decat actualul Guvern, ea subliniind ca la alegerile parlamentare din decembrie "PNL a fost praf".

"Ganditi-va ca am fi ajuns la guvernare cu acest partid care scartaie din toate incheieturile. Credeti sincer ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decat cei de acum? (...) Imediat ce am fost aleasa in functie, am comandat un raport profesionist pentru a intelege ce s-a intamplat cu PNL. Concluzia acestui raport a fost ca, in pofida unor rezultate foarte bune, Partidul National Liberal a fost praf. Am spus-o si o repet cu riscul de a deranja￯, a spus Raluca Turcan duminica, la Cluj.