Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu comenteaza, pe pagina sa de Facebook, zvonurile privind o posbila retragere a sa din cursa pentru presedintia PNL, in ceea ce numeste un "mesaj catre suporterii si prietenii mei": "Ignorati, va rog, intoxicarile ! Cu cat mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursa, cu atat mai ferma e hotararea mea sa candidez ca sa castig competitia! Mesaj catre "prieteni": nu va mai cheltuiti resursele cu inchipuiri si vise!"

HotNews.roFoto: Hotnews

Catalin Predoiu si Ludovic Orban sunt cei doi liberali care si-au anuntat, pana acum, oficial candidatura la presedintia partidului.

Pe langa cei doi, mai sunt vehiculate si numele lui Cristian Busoi, care nu a exclus o posibila candidatura, si al Ralucai Turcan, insa aceasta a declarat in mai multe randuri ca nu intentioneaza sa candideze.

De asemenea, surse din partid au declarat ca primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, va lua o decizie dupa o sedinta a filialei judetene de miercuri, insa apropiatii acestuia sustin ca sunt sanse mici ca acesta sa candideze, un motiv fiind acela ca nu doreste sa renunte la functia de primar.