Senatorul Paul Stanescu, liderul PSD Olt si vicepresedinte al partidului, a cerut, joi, in cadrul Comitetului Executiv National (CExN), excluderea din PSD a fostului premier Victor Ponta, insa liderul social-democratilor Liviu Dragnea a refuzat sa supuna la vot propunerea, au declarat surse din conducerea PSD. Solicitarea lui Stanescu a venit ca urmare a atacurilor lui Victor Ponta la adresa guvernului Grindeanu si a partidului.

Potrivit unor surse politice, senatorul de Olt nu este singurul care si-ar fi dorit sanctionarea lui Victor Ponta. Alti trei lideri, printre care si deputatul Radu Stroe, au sustinut in cadrul CExN ca fostul premier ar trebui sa fie sanctionat.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marti, la Parlament, ca nu este nevoie sa il excluda cineva din partid, in conditiile in care el este dispus sa ii mai trimita o data demisia liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, pentru "a nu intra in circul acesta".

"Domnul Dragnea, cand nu vrea sa faca el ceva singur, ca si cu ordonanta 13, pune pe altii. Nu e nevoie sa ma excluda nimeni, ii mai scriu o data demisia. Sa nu intram in circul asta, pentru ca nu este nevoie sa puna pe cineva", a afirmat Ponta, potrivit news.ro, intrebat cum comenteaza declarata lui Liviu Dragnea potrivit careia exista oameni in PSD care cer excluderea sa din partid.