Premierul Sorin Grindeanu a spus "nu comentez zvonuri" atunci cand a fost intrebat luni dimineata daca ia in calcul schimbarea ministrului Finantelor, Viorel Stefan.

Grindeanu a evitat un raspuns clar si cand a fost intrebat daca e multumit de activitatea acestuia: "Fiecare ministru e monitorizat apropo de modul in care implementeaza programul de guvernare. Vom face evaluari si vom lua masuri cand e cazul", a spus premierul la finalul sedintei coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

Premierul a spus, referitor la intalnirea pe care a avut-o in cursul diminetii cu ministrul Finantelor si reprezentantii ANAF, ca a fost o intanire de lucru si ca vor fi facute evaluari, adaugand ca situatia incasarilor la buget pe prima jumatate a lunii martie este foarte buna comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, noteaza News.ro.

"Daca facem prima jumatate a lunii martie 2017 fata de prima jumatate din 2016 pe luna martie, deci aceste doua saptamani, lucrurile stau foarte bine. Mult peste un miliard jumate, ceva de acest tip fata de 2016. Hai sa tragem linie in 31 si sa vedem cum va fi", a afirmat seful Executivului.