Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Timisoara, ca transferurile de active nefolosite de la Ministerul Apararii Nationale (MApN) spre autoritatile locale sau judetene vor trebui mai bine studiate de acum, pentru a nu ramane la fel de neutilizate, in loc sa aduca dezvoltare sau bani, transmite Agerpres.

"Si inainte de a fi in guvern si cand am fost in guvern, am sustinut puternic ca o mare pare din activele care nu mai sunt folosite in MApN sa fie transferate autoritatilor locale. Acum nu mai sunt atat de convins ca aceasta este cea mai buna cale, adica pur si simplu pentru ca o mare parte dintre aceste active, asa cum erau la MApN nefolosite, asa sunt si acum, nefolosite, transferate la autoritatile locale", a spus Liviu Dragnea.

El considera ca ar trebui ca inainte sa se aprobe orice transfer de acest gen, "MApN sa studieze cu atentie care este proiectul pe care vor sa-l faca autoritatile locale acolo, daca au finantare pentru asa ceva si care este foaia de parcurs, ca sa nu mai ajungem din nou in situatia in care niste active care ar fi putut produce dezvoltare sau bani, sa zaca".