​Senatorul PSD de Timis Adrian Diaconu a declarat saptamana trecuta, intr-un interviu pentru PressAlert, ca "in mod sigur" premierul Sorin Grindeanu, fost presedinte de Consiliu Judetean Timis, isi doreste ca dupa acest mandat sa aiba o strada cu numele sau in Timisoara, explicand ulterior ca este vorba de faptul ca isi doreste un mandat de un asemenea succes incat un viitor primar sa ii recunoasca meritele, semnaleaza flux24.ro.

Diaconu a vorbit despre acest lucru in contextul unei discutii despre "mahnirea" pe care Grindeanu ar fi simtit-o vizavi de timisorenii care au continuat sa protesteze chiar si dupa ce OUG 13 a fost abrogata.

"Am vorbit personal cu dl prim-ministru si dincolo de mahnirile care sunt firesti - pentru ca se astepta ca macar de partea alor lui sa fie sprijinit, sa i se dea un termen de gratie. Este mahnit ca nu i s-a dat un termen de gratie nici jumatate cat a avut guvernul tehnocrat. Dupa ce s-a terminat cu OUG 13, abrogata, dupa ce ne-am dat si cu cenusa si cu smoala si cu pene pe noi puteau sa ramana pichete de verificare dar nu mai poti sa vii sa spui "Jos, demisia, ca esti hot"," a afirmat Diaconu.

"Mahnirea este personala - s-a mahnit omul Sorin Grindeanu, nu prermierul Sorin Grindeanu. Premierul Sorin Grindeanu im mod sigur isi va dori ca dupa acest mandat sa fie aiba o straduta, o alee care sa ii poarte numele in Timisoara," a spus el, apoi a explicat:

"Isi doreste sa aiba un asemenea mandat, un asemenea succes asa incat noi timisorenii sa ii recunoastem meritele si pentru aceste merite, candva, un primar din viitor sa ii acorde o asemenea onoare. Nu ma banuiti pe mine de cultul personalitatii."

Vezi interviul pressalert mai jos (dupa minutul 35):