Victor Ponta afirma ca Liviu Dragnea este cel care a negociat faimosul pact de coabitare cu Traian Basescu, iar el doar si l-a asumat.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cand iei singur deciziile inevitabil unele sunt bune, altele mai putin bune, doar ca trebuie sa ti le asumi si nu trebuie sa le lasi pe altii. Eu am avut prostul obicei sa-mi asum eu tot. De exemplu, faimosul pact cu Traian Basescu. Mi l-am asumat eu. De scris si de negociat, l-a negociat Liviu Dragnea si a fost prezent cu mine acolo", a spus Victor Ponta, pentru DCNews.

Acesta a sustinut ca Liviu Dragnea a negociat pactul de coabitare cu fostul consilier prezidential Iulian Chifu.

"Ei au pregatit draftul si noi am mers acolo. A fost intotdeauna alaturi de mine, la toate deciziile, bune si rele", a comentat Ponta, care a precizat insa ca Liviu Dragnea primise acordul sau si al lui Crin Antonescu.

Fostul prim ministru, care este foarte critic in privinta lui Dragnea in ultima perioada, spune ca actulul lider al PSD a fost implicat si in numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA.

"Numirea din 2013 a doamnei Kovesi, am discutat-o amandoi, eu si Liviu, acum am ramas eu omul rau. Nu am fost doar eu, am fost doi", a spus Victor Ponta, citat de DCNews.