Premierul Sorin Grindeanu a salutat, luni, decizia Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere de a deschide un nou segment din autostrada Lugoj - Deva, el afirmand ca modernizarea infrastructurii rutiere ramane in atentia Guvernului si ca se va implica personal in recuperarea "uriaselor intarzieri" din acest sector, potrivit Agerpres.

Sorin GrindeanuFoto: Agerpres

"Salut decizia CNAIR de a deschide astazi un nou segment din autostrada Lugoj - Deva, intre localitatile timisene Traian Vuia si Margina. Va asigur ca modernizarea infrastructurii rutiere ramane in atentia Guvernului si ca ma voi implica personal in recuperarea uriaselor intarzieri inregistrate, de ani de zile, in acest sector", afirma primul ministru.

Circulatia rutiera pe autostrada Lugoj - Deva, Lot 2 km 27+620 - km 56+220, sectoarele A, B, C si Nodul Rutier Margina, s-a deschis luni.

In perioada 28 februarie - 2 martie, Comisia de receptie a inspectat si a analizat lucrarile executate in cadrul acestui proiect. Comisia a admis realizarea receptiei, fiind semnat si procesul verbal la terminarea lucrarilor.