Deputatul Mihai Voicu a mutat marti pe Facebook scandalul de luni intre cele doua tabere din vechiul PNL, provocat de alegerea lui Cristian Busoi in functia de secretar general interimar. Voicu a publicat doua capturi de ecran pe care a incercuit, cu rosu, numarul de "like-uri" primite de el, respectiv de colegul sau deputatul Florin Roman (PNL Alba), la doua postari care se refereau la alegerea lui Busoi la sedinta PNL de luni.

Mihai Voicu in studioul HotNews.roFoto: Hotnews
  • Roman este cel care a constestat votul dat de vechii liberali pentru Busoi intr-o sedinta care a avut loc luni dimineata, despre care a spus ca este nestatutara si la care a acuzat faptul ca nu au fost invitati toti liderii liberali, asa incat Iulian Dumitrescu (PSD Prahova), pe care acesta il sustinea, a pierdut la vot si ulterior, in Biroul Politic National, s-a si retras din cursa.

In postarea mentionata de Voicu, unde incercuieste faptul ca acesta a strans doar 40 de like-uri, Roman scria asa: "Astazi a castigat tripleta Cristian Busoi - Misu Voicu - Gigel Stirbu :):). Ce spune poporul liberal, e bine?"

"Poate că aceasta trebuie să fie diferența între decență și acceptarea meritelor unui coleg ce a întrunit o largă majoritate de voturi pe de o parte și jigniri inutile pe de altă parte", este comentariul lui Voicu vizavi de cele doua postari pe care le compara.

In postarea sa, la care, potrivit numarului incercuit, a primit 235 de aprecieri, Voicu il felicita pe Busoi: Cristian Busoi a fost ales cu o majoritate confortabila Secretar General al PNL. Felicitari si mult succes!"

Citeste pe larg despre sedinta marcata de acest scandal care a avut loc luni

Nu este prima postare in care Voicu isi critica unii colegi, pe Facebook.

Vezi si:

Mihai Voicu, atac la Ciolos dupa anuntul legat de ONG-ul fostului premier: "Cu platforma Romania 100 am pierdut alegerile. Nu mersi"

Scandal in PNL. Voicu il ataca pe Raetchi, care a chemat tinerii din strada in PNL: "Dar tinerii din partid cand pot fi promovati? Sau nu ne putem uita la ei de la inaltimea locului de deputat capatat pe criterii democratico-impuse?

O noua cearta in PNL, tot pe Facebook: Florin Citu, atacat de colegi pentru propunerea de relocare a banilor pentru 'Start-up Nation' catre siguranta nationala/ Ce le raspunde Citu lui Voicu si sotiei sale