Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara, la Romania TV, ca nu are un discurs "nationalist" sau "de sluga", ci unul de "roman normal" care spera ca in tara lui poate sa vorbeasca despre drepturile romanilor, potrivit news.ro. Social-democratul a sustinut ca atat PSD, cat si guvernul Grindeanu, nu au absolut nimic impotriva multinationalelor.

Liviu Dragnea la RTVFoto: Captura RomaniaTV

"Eu nu am un discurs nationalist, nu am un discurs de sluga. Am un discurs de roman normal care inca spera ca in tara lui poate sa vorbeasca pentru drepturile romanilor. Ca sunt angajati, ca sunt oameni de afaceri, ca sunt functionari, ca sunt pensionari, ca sunt tineri, ca sunt medici, profesori, cred ca inca mai am dreptul si inca mai avem dreptul sa vorbim despre asta", a afirmat presedintele PSD.

Dragnea a sustinut totodata ca PSD si guvernul Grindeanu nu au "absolut nimic" impotriva multinationalelor.

"Ca nu am o atitudine de sluga si pentru asta sunt criticat, asta-i viata! Le doresc succes, sa critice in continuare. Nu o sa imi schimb discursul. Vreau sa precizez a mia oara: nici eu, nici partidul pe care il conduc, nici Guvernul nu are absolut nimic impotriva multinationalelor. Dar pentru faptul ca noi spunem de luni de zile si actionam in sensul asta, ca trebuie sa ajutam si firmele romanesti si capitalul autohton, asta nu inseamna ca este ceva impotriva celorlalti", a completat presedintele Camerei Deputatilor.