Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, e de parere ca in Guvernul Grindeanu "ar mai fi loc de remaniere", afirmatia fiind facuta in contextul numirii in functie a patru noi ministri, informeaza Agerpres.

Kelemen HunorFoto: Agerpres

Kelemen Hunor a declarat joi, la Sfantu Gheorghe, ca a aflat din presa despre aceste schimbari, mentionand ca stia doar despre numirea a doi noi ministri, la Justitie si IMM.

"Am aflat din presa despre aceste nominalizari, nici nu stiam ca vor fi patru schimbari, eu stiam numai de doua, la Ministerul Justitiei si la IMM (...) Sunt persoane pe care le cunoastem si sunt persoane pe care nu le cunoastem, deci nu vreau sa intru in aprecieri de niciun fel (...) Sper ca totul e OK, e treaba coalitiei, nu ne-am consultat fiindca noi nu suntem in coalitie (...) Oricum, eu cred ca, daca ar trebui sa vorbesc despre Guvern, ar fi loc de remaniere in continuare, dar nu e treaba mea", a precizat Kelemen Hunor.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind numirea in functie a patru noi ministri, ceremonia de investitura urmand sa aiba loc la ora 15,00 la Palatul Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale.