Critica in PSD poate fi constructiva, declara la RFI deputatul Petre Florin Manole, care nu crede ca social-democratii Mihai Chirica si Catalin Ivan, care au criticat conducerea partidului, ar trebui exclusi. Parlamentarul spune ca nu crede ca manifestantii au fost manipulati.

Petre Florin Manole declara ca va vota in favoarea OUG 14: "Voi vota la fel cum au facut-o colegii mei in Comisia Juridica, acolo unde s-a dat un vot in unanimitate pentru adoptarea OUG 14, adica abrogarea OUG 13 si sunt convins ca si in plen, PSD va avea acelasi vot in bloc si anume vom vota pentru adoptarea OUG 14".

Deputatul PSD spune ca partidul sau a inteles ca e nevoie de mai multa transparenta: "Totul se petrece in contextul a ceea ce PSD a inteles din ultimele saptamani si anume ca cetatenii, ca strada au avut o voce, au cerut ceva si si-au atins scopul. PSD a inteles din aceste ultime evenimente ca este nevoie de mai multa deschidere, de mai multa transparenta si de dialog cu societatea, inclusiv pe astfel de teme".

Continuarea pe www.rfi.ro