Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ca este martor in dosarul deschis in urma afirmatiilor lansate in spatiul public de Sebastian Ghita, motiv pentru care a si fost audiat in acest caz si nu doreste sa explice daca a fost santajat ca sa o numeasca pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA, potrivit News.ro

Chestionat daca a fost santajat sa o numeasca la Kovesi la DNA, Victor Ponta a spus: "Nu vreau sa va raspund dintr-un motiv foarte simplu si legal, anume se cerceteaza chestia asta si eu sunt martor. E un dosar penal pe aceasta tema, pe tema declaratiilor facute de domnul Ghita".

De asemenea, intrebat daca a fost audiat in dosarul acesta, deputatul PSD a raspund afirmativ. "Sigur ca da. Am fost in multe dosare ca martor", a completat el.

Intrebat daca ii pare rau ca a numit-o pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA, Victor Ponta a spus ca "politica nu se face cu pareri de rau". "Nu se face politica cu pareri de rau, se face cu rezultate. A fost o chestie, ca cei care au participat la numirea mea sa aiba toti dosar penal ca sa nu poata sa deschida gura. Si avem toti, cam toti", a conchis fostul premier.