Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, joi, ca ceea ce a facut Mihai Chirica este "un lucru complet gresit" si ca daca existau lucruri care il nemultumeau trebuia sa le prezinte mai intai Comitetului Executiv, adaugand ca "in orice familie, intai discuti lucrurile care te nemultumesc si daca nu mai poti si nu mai poti, abia atunci ajungi la divort sau la Tribunal", scrie News.ro.

Marian OprisanFoto: AGERPRES

"Domnul Mihai Chirica, vicepresedintele PSD si colegul nostru, trebuia sa aiba abilitatea ca orice problema sau orice nemultumire a domniei sale sa o prezinte intai Comitetului Executiv si colegilor din organul operativ de conducere al PSD si dupa aceea sa iasa in mod public, daca nu i s-ar fi dat un raspuns absolut relevant sau daca aspiratiile domniei sale nu s-ar fi rezolvat la nivelul organelor de conducere operative ale PSD", a afirmat Marian Oprisan.

El a adaugat ca declaratiile lui Mihai Chirca din ultima perioada sunt "un lucru complet gresit".

"In acceptiunea mea, nu vorbesc depre textul pe care l-a enuntat, ci despre faptul ca ceea ce domnia sa a facut pentru PSD este un lucru complet gresit, maniera este gresita", a spus Oprisan.

Intrebat daca Mihai Chirica ar trebui sanctionat pentru declaratiile sale, Marian Oprisan a raspuns ca nu poate vorbi despre sanctiuni.

"Eu nu vorbesc de sanctiune, e o maniera gresit abordata. In orice familie, intai discuti lucrurile care te nemultumesc si daca nu mai poti si nu mai poti, abia atunci ajungi la divort, sau la Tribunal, sau la notar", a mai spus Marian Oprisan.

Oprisan a adaugat ca numai Comitetul Executiv al PSD poate lua o decizie de sanctionare in cazul vicepresedintelui PSD Mihai Chirica.