Intr-o filmare realizata de deputatii USR si publicata marti pe Facebook sunt surprinsi parlamentarii PSD-ALDE care ies din sala de plen in timpul discursului tinut de presedintele Iohannis. Pe filmare se observa cum un parlamentar intoarce mana la spatele sau si face un gest obscen catre camera. Reprezentantii USR sustin pe Facebook ca ar fi vorba de senatorul PSD de Constanta Tit-Liviu Brailoiu. Contactat de HotNews.ro acesta a negat ca ar fi el: "Nu, domn'le, n-am facut nici un gest. Nu ma mai baraiti atata la cap si mai lasati-ma in pace".

Gest obsecan al unui parlamentarFoto: captura facebook

"Astazi 07 Februarie 2017, in timpul discursului Presedintelui Klaus Iohannis rostit in fata camerelor reunite ale Parlamentului, alesii PSD au considerat de cuviinta sa-i intoarca spatele si sa paraseasca sala. In drum spre iesire ne-au transmis un semnal discret. Ce credeti ca vor sa ne transmita?", scrie contul USR Maramures pe Facbookm, in postarea in care este publicata si un scurt clip video cu momentul.

Pe filmare este evidentiat senatorul PSD Tit-Liviu Brailoiu ca fiind cel care face gestul obscen.

Nu se vede filmarea pe mobil? Vezi aici pe Facebook.

Contactat de HotNews.ro, senatorul PSD, fost prefect de Constanta, Tit-Liviu Brailoiu a negat ca el apare pe filmare si sustine ca nu are un ghiozdan de piele.

"Nu, domn'le, n-am facut nici un gest. Nu ma mai baraiti atata la cap si mai lasati-ma in pace", a declarat Brailoiu pentru HotNews.ro

Brailoiu a recunoscut ca apare in celalat clip video postat de un deputat USR care este bruscat de unii parlamentari PSD pe holurile parlamentului. Brailoiu a spus ca apare in filmare, dar nu are legatura cu ce se intampla pe hol.