Motiunea de cenzura a PNL si USR impotriva Guvernului Grindeanu a fost citita luni, sedinta de plen comun al Camerei Deputatilor si Senatului, de catre vicepresedintele PNL Catalin Predoiu. Potrivit News.ro, in sala au lipsit membrii Guvernului, in frunte cu premierul Sorin Grindeanu, precum si presedintii celor doua camere parlamentare, liderul PSD Liviu Dragnea si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu.

ParlamentFoto: Hotnews

Sedinta Parlamentului a fost condusa de vicepresedintele Camerei Deputatilor Petru Vlase (PSD).

Motiunea de cenzura a fost citita, timp de aproximativ 20 de minute, de catre prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, deputat al formatiunii. De la citirea motiunii au lipsit membrii Guvernului si premierul Sorin Grindeanu, banca Executivului fiind goala.

De la plen au lipsit atat presedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, precum si presedintele Senatului si copresedinte ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ambii aflandu-se insa in Parlament.

Motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva Guvernului Grindeanu va fi dezbatuta si votata miercuri, de la ora 12:00, a anuntat, luni, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.