Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, dupa o intalnire de aproape 3 ore la Palatul Victoria cu noul prim ministru Sorin Grindeanu, care si-a preluat mandatul, ca "M-am intalnit, am trecut in revista principalele teme, proiecte pe fiecare domeniu. Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. (...) Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor. Nu vreau sa intru in detalii."

Dacian Ciolos Foto: AGERPRES

Dacian Ciolos a adaugat, cu referire la Sorin Grindeanu, ca "Nu i-am dat sfaturi, i-am spus ca sunt la dispozitia dansului, in masura in care va avea nevoie. E un Guvern nou, au castigat alegerile cu programul de guvernare."

Sorin Grindeanu a fost adus, joi dimineata, la Palatul Victoria de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Liderii PSD si ALDE l-au condus pe noul premier pana in holul Palatului Victoria, unde ambii i-au strans mana lui Grindeanu, iar Liviu Dragnea l-a pupat pe obraji.

La Palatul Victoria a avut loc, joi dimineata, o intalnire intre Sorin Grindeanu si fostul premier Dacian Ciolos, care a durat aproape 3 ore.

Ciolos declara miercuri ca joi va avea o intalnire cu Sorin Grindeanu: "O sa-l astept in seara asta cand va veni la Guvern, insa am convenit sa avem o discutie mai asezata in cursul zilei de maine dat fiind ca astazi Guvernul intentioneaza sa organizeze deja aceasta sedinta", a spus Dacian Ciolos.

Fostul premier mai spunea ca intentioneaza sa ii prezinte lui Sorin Grindeanu proiectele pe care Guvernul Ciolos le-a inceput si care ar trebui continuate sau finalizate in perioada urmatoare.