Toma-Florin Petcu, deputat ALDE, ministrul propus al Energiei, a publicat pe site-ul Camerei Deputatilor un CV presarat cu greseli. Mai mult, sustine ca poate conduce orice "compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic". Dar daca nu poate conduce un departament economic in cadrul unei companii, asa cum recunoaste, cum va reusi sa coordoneze un minister economic important? Trebuie precizat ca Ministerul Energiei este unul economic.

CV-ul lui Toma PetcuFoto: Hotnews

CV-ul lui Petcu abunda in greseli. La "Competente si aptitudini organizatorice", precizeaza ca poate asigura "asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic" :) Mai spune ca are "Pregătire militară şi de autoapărare, dobţndite ăn cadru Şcoli Superioare a Jandarmeriei Române de la unitate Roşu". Un alt exemplu: "Pot asigura un bun management, sunt un bun profesionist , pot asigura relatii bune cu parteneri externi si interni si deasemenea cu autoritatile locale". Vezi Foto.

Toma-Florin Petcu (38 de ani), vicepresedinte ALDE, nominalizat pentru functia de ministru al Energiei, se afla la primul sau mandat de deputat, candidand la Giurgiu. Potrivit CV-ului, a detinut mai multe functii in administratia publica. Ultima dintre ele a fost la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in perioada decembrie 2015- mai 2016, in calitate de presedinte.

Vezi aici cine este Toma-Florin Petcu.