Nicusor Dan, presedintele USR, al acuza pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca "minte" atunci cand vorbeste despre presupusele cereri ale senatorilor USR. "Tariceanu minte. A intrat intr-o competitie cu Ponta, care politician minte cel mai mult din tara. Nu e nicio surpriza ca Tariceanu, judecat pentru marturie mincinoasa, fabuleaza, cu rea intentie", afirma Nicusor Dan intr-un comunicat.

HotNews.roFoto: Hotnews

"USR nu a cerut nici birou - a primit din oficiu birouri prea mari, o adevarata risipa de spatiu-, nici masini cu sofer. Seful Senatului nu poate produce nicio dovada pentru ca aceasta nu exista. Liderii de grup, grupurile parlamentare, presedintii de comisii si membrii Birourilor Permanente beneficiaza de cate o masina, tot din oficiu. Eu, spre exemplu, nu o folosesc pe cea care mi-a fost repartizata", a mai spus miercuri Nicusor Dan.

Reamintim ca Tariceanu declarase mai devreme ca "am aflat ca preocuparea principala a USR era ca fiecare membru din Senat sa capete un birou si o masina cu sofer", potrivit Agerpres. Tariceanu a adaugat ca USR a facut o solicitare in acest sens la Secretariatul general al Senatului. "Partidul antisistem vad ca s-a integrat. Vorbeau de privilegii, de nu stiu ce la Parlament. Fiecare vrea masina cu sofer si birou. Foarte interesant mi se pare. La Secretariatul general al Senatului au facut solicitarea", a spus Tariceanu.