Grupurile parlamentarilor PSD vor fi conduse, temporar, de Eugen Nicolicea (Camera Deputatilor) si Serban Nicoale (Senat), a propus Liviu Dragnea intr-o sedinta care a avut loc marti.

Serban NicolaeFoto: Agerpres

"Vor fi niste oameni numiti in niste functii, lideri de grup, presedinti de comisii si alte pozitii in Parlament pe o perioada temporara, pana cand vom avea discutia finala, la sfarsitul lunii ianuarie, cand vom avea numiri cat de cat definitive pentru prima sesiune parlamentara", a spusDragnea la o reuniune la Parlament cu toti senatorii si deputatii PSD, potrivit News.ro.

"Ca lider de grup pentru a intra efectiv in proceduri la Camera Deputatilor il propun pe Eugen Nicolicea, la Senat pe Serban Nicolae", a adaugat liderul PSD.

Nicolicea, deputat de Calarasi, a fost unul dintre liderii UNPR pana anul acesta, revenind insa in PSD dupa ce Gabriel Oprea a plecat din UNPR.

Nicolae a fost ales senator de Bucuresti. El si-a depus candidatura pentru sefia partidului in 2015, care insa nu i-a fost acceptata, din motive procedurale (Liviu Dragnea a fost in final singurul candidat). Nicolae este autorul mai multor proiecte legislative controversate, precum cea de modificare a Codului de Procedura Penala prin care ar fi eliminata incatusarea in cazurile de coruptie si introdusa masura "arestului sever".