Vicepresedintele USR Clotilde Armand si sotul sau, Sergiu Moroianu, exclus recent din partid in urma criticilor publice la adresa echipei de comunicare, au postat o inregistrare video pe Facebook in care spun ca sunt o familie unita, care nu se lasa intimidata de nicio greutate, ei exprimandu-si speranta ca vor putea discuta cu colegii lor din USR.

Sergiu Moroianu si Clotilde ArmandFoto: Captura Facebook

"Suntem o familie unita, care nu se lasa afectata sau intimidata de nicio greutate intalnita pe drum", se arata in mesajul care inlocuieste inregistrarea postata pe contul de Facebok al Clotildei Armand.

Sergiu Moroianu le-a multumit celor care si-au exprimat simpatia fata de el.

"Vreau sa stiti ca in intreaga mea activitate de pana acum am sprijinit scopurile si interesele USR, am sprijinit cauza pentru care el a fost creat", arata Sergiu Moroianu.

"Sper ca o sa avem ocazia de a discuta (cu colegii din USR)", a completat Clotilde Armand, spunand ca vor rezolva si aceasta problema.

"O problema nu se rezolva chiar intotdeauna, dar de obicei, cand te apuci de o problema, ai mari sanse daca stii cum sa iei sa o rezolvi", a afirmat Sergiu Moroianu.