Cinci semne ca trebuie sa mananci mai multa sare. Avertizarile pe care le fac specialistii tot mai des in privinta consumului ridicat de sare te pot impinge in extrema cealalta. Desi nu este indicat sa o consumi in exces, nu inseamna ca ar trebui sa o reduci de tot din alimentatia ta. Mancata in cantitati moderate, ea chiar are o multime de beneficii pentru organism. Nu numai ca iti ofera o experienta culinara deosebita, dar are grija si de sanatatea corpului tau pe mai multe planuri. Intareste sistemul imunitar, mentine oasele puternice, are grija de sanatatea sistemului muscular, scade nivelul colesterolului, combate aciditatea din organism, iti mentine pielea frumoasa si sanatoasa, imbunatateste metabolismul si te ajuta sa dormi mai bine. Cu toate acestea, nu ar trebui sa consumi mai mult de 2300 de miligrame pe zi, relateza Diva Hair.

UtileFoto: Colaj foto

Bautura care trateaza raceala si tusea! Are efect imediat Chiar daca ai luat medicamente, inca esti racita si tusesti? Ei bine, in aceste conditii este recomandata o bautura naturala uimitoare, care te vindeca in cateva secunde. Si cel mai important este ca poate fi preparata usor chiar acasa si ofera rezultate imediat. Pentru tratarea racelii si a tusei, cele mai bune sunt remediile naturale, care sunt si foarte eficiente. Pentru prepararea acestei bauturi naturale ai nevoie de: miere, usturoi, lamaie si otet de mere. Mierea este cunoscuta pentru proprietatile antivirale si antibacteriene pe care le contine, plus ca este ingredientul perfect care trateaza raceala. Lamaia ajuta la eliminarea din organism a virusurilor.Cunoscut pentru proprietatile antiinflamatorii, otetul de mere ajuta la eliminarea congestiei. Iar usturoiul este un alt ingredient perfect pentru tratarea racelii, deoarece este bogat in proprietati antivirale si bacteriene. Amestecul tuturor acestor ingrediente este cel mai bun tratament pentru tratarea racelii si a tusei, scrie clickpentrufemei.ro.

Cum sa tragi aer in piept pentru o respiratie eficienta. Cum sa tragi aer in piept pentru mai putin stres, mai multa vitalitate si sanatate? Iti suna aproape imposibil de realizat? Ei bine, se poate, daca inveti sa-ti controlezi respiratia. Cine s-ar fi gandit ca felul in care trage aerul in piept si apoi il da afara poate contribui la mentinerea sanatatii? Ba chiar ne poate ajuta sa avem un abdomen plat, o silueta armonioasa. Iata ca specialistii nu au pierdut din vedere asta si au ajuns la concluzia ca buna oxigenare a plamanilor si, implicit, a intregului organism, este un adevarat panaceu. Poate ca ai auzit expresia "mai trage-ti sufletul". Dar niciodata nu i-ai inteles sensul cu adevarat. Ai observat, de la o vreme incoace, ca e ceva in neregula cu tine? Ai insomnii, te simti obosita, lipsita de vlaga. Nu ai chef de nimic, nici digestia nu mai functioneaza, ametesti usor" Si dupa ce urci chiar si numai cateva trepte, gafai si iti trebuie un pic sa iti tragi sufletul. Ei bine, asta e: nu respiri cum trebuie! Cand organismul nu-si primeste doza necesara de oxigen, iti da de veste. Invata cum sa tragi aer eficient in piept, scrie libertateapentrufemei.ro.

Cum poti sa te hidratezi iarna. Vrei, nu vrei, vara esti "fortat" de caldura sa te hidratezi. Pe timp de iarna, setea se instaleaza mai greu, iar cei 2 litri de apa nu ajung in fiecare zi in organism.Bea un pahar mare de apa imediat ce te trezesti. Este excelenta pentru sanatate: curata colonul, elimina toxinele din sange, reduce nivelul stresului din organism si ajuta la pierderea in greutate. Consuma alimente care contin apa: castravetele, ardeiul gras, telina, spanacul, grepfrutul, ridichiile sunt surse bogate de apa. De exemplu, un kilogram de portocale poate inlocui 1 litru de apa, iar in plus au vitamine, minerale si fibre. Ceaiurile dau un plus de savoare. Prepara-ti-le cu zeama de lamaie sau portocala si cu putina miere. Bea un ceai de minimum 3 ori pe zi, incet, savurand aroma fructelor, anunta Click.

Slabesti cinci kilograme in trei zile. Iata cum e posibil. Inca o dieta-minune la orizont! De aceasta data, inventatorii acestei diete sustin sus si tare ca vom slabi nici mai mult, nici mai putin de 5 kilograme in doar ¬3 zile, plus ca ne ajuta sa ne detoxifiem, sa ne simtim mai energici si sa reducem drastic nivelul de colesterol. In primul rand, trebuie specificat faptul ca numarul de kilograme pierdute vor fi in mare parte lichide, in niciun caz grasime, deci e foarte probabil ca imediat ce nu veti mai tine dieta respectiva sa puneti la loc ceea ce ati pierdut. Planul de atac al celor 3 zile este unul care, sustin autorii, poate fi urmat de oricine isi doreste rezultate spectaculoase pe termen scurt, fara sa se infometeze si fara sa-si arunce banii pe alimente scumpe. Daca, totusi, te numeri printre ¬grasunele¬ care vor cu orice pret sa scape de 5 kilograme in 3 zile pentru ca trebuie sa mergi la, stiu eu, un eveniment special, iar rochia s-a transformat brusc intr-un corset, acest regim pare perfect, relateaza Doctorul Zilei.