Liderul PSD Olt Paul Stanescu a declarat ca mesajele transmise din partea lui Victor Ponta in campanie pentru sustinerea PRU au afectat scorul PSD si ca fostul premier este "istorie", potrivit Evenimentul Zilei.

HotNews.roFoto: Hotnews

EVZ aminteste de faptul ca, in ultima saptamana de campanie, au circulat SMS-uri semnate de Victor Ponta cu urmatorul text: "Dragi români, Partidul România Unită trebuie votat pentru că va ajuta PSD să ajungă la guvernare. Votaţi Partidului România Unită".

Intrebat despre aceste mesaje imediat dupa alegeri, intr-o emisiune televizata, Liviu Dragnea a afirmat ca ar fi fost mai bine sa nu existe.

PRU a luat aproximativ 200.000 de voturi la parlamentare, unul din cele mai bune scoruri ale acestui partid fiind chiar în judeţul lui Victor Ponta, în Gorj.

"Da, mesajele pe care colegul nostru de partid Victor Ponta le-a transmis, pe parcursul întregii campanii electorale, au afectat scorul final. Noi, dacă mai aveam un procent – sociologii spun acest lucru – puteam fi mai relaxaţi privind majoritatea", a declarat Paul Stănescu, citat de EVZ.

"Aşa e viaţa făcută, dintr- o dată devii istorie. Ai fost, nu mai eşti", a mai afirmat Stănescu.

PRU, formatiunea condusa de Bogdan Diaconu, si din care face parte Sebastian Ghita, a defilat in campanie cu imaginea lui Victor Ponta, care era si propunerea lor de premier.